top of page

Spa & Wellness

Baie de aburi & saună finlandeză – Lasă-te purtat în lumea terapeutică a căldurii. Baia noastră de aburi și sauna finlandeză oferă o evadare senzorială, promovând relaxarea și detoxifierea.

Vichy Shower - Lasă apa să-ți purifice trupul și sufletul, creând o experiență cu adevărat deosebită. Experimentează un masaj energizant, o exfoliere sau o procedură de hammam stilizat.

Masaje și terapii

Găsește sanctuarul tău în una dintre cele patru camere de masaj gândite cu atenție. Terapeuții noștri profesioniști sunt aici pentru a te transpune într-o lume liniștitoare. Alege dintr-o varietate de tipuri de masaj, fiecare adaptat nevoilor tale unice. Bucură-te de beneficiile masajelor terapeutice destinate îmbunătățirii alinierii și eliberării de tensiune, sau răsfață-te cu înțelepciunea antică a procedurilor orientale care echilibrează mintea, corpul și spiritul.

Paturi de masaj postural cu role de jad

PREȚ PROMOȚIONAL ÎN LUNA DECEMBRIE

erapia cumulează mai multe tehnici de vindecare precum presopunctură, termoterapia, elongația mecanică vertebrală și masajul, pentru a corecta postura, ameliora durerile de spate și alte afecțiuni conexe. Printre beneficiile acestei terapii regăsim și stimularea circulației sangvine, rehidratarea discurilor vertebrale, relaxarea mușchilor și a tendoanelor din jurul coloanei, detensionarea vertebrelor, eliminarea inflamațiilor musculare pe mușchii din jurul coloanei.

Galerie

PISCINA

FITNESS

Abonează-te la newsletter Galaxy Swim & SPA şi fii primul care afla de cele mai noi promotii

Vă mulțumim pentru abonare!

Fibre si Vitamine

Degustă un suc bogat în fibre și vitamine înainte de efort sau prelungește relaxarea oricât dorești savurând un ceai cald în timp ce privești valurile mării, întins pe un șezlong confortabil, în lounge, la Galaxy Swim & Spa.

bottom of page